Distributeur

Verbreding en verdieping van uw productengamma

De metalen plafondsystemen van LCC worden in zeer diverse sectoren toegepast. U vergroot uw doelgroep (afwerkers, installateurs, schrijnwerkers, particulieren …) aanzienlijk met de opname van onze producten in uw gamma.

LCC-Plafonds creëert markt voor u

LCC-Plafonds verzorgt zelf de promotie bij architecten en biedt u de nodige commerciële ondersteuning. Wij zijn aanwezig op beurzen, hebben diverse productfolders, doen commerciële acties … Aangezien LCC-Plafonds enkel op maat produceert, heeft u geen grote stock (ruimte) nodig. Bovendien staat u als distributeur vermeld op onze website.

Belgische fabrikant, snelle levering

Uw klant heeft het materiaal snel nodig? Dat kan. LCC-Plafonds is fabrikant én leverancier. We produceren onze plafonds in Antwerpen, zijn zeer flexibel en kunnen heel snel uw op maat geproduceerde panelen leveren. Zowel op uw firma als op de werf.

Uw klant is onze klant

We helpen u graag om uw klant het juiste advies te verstrekken. Heeft u of hij een vraag over bijvoorbeeld het benodigde aantal panelen, kleuren of afmetingen, neem dan gerust even contact met ons op. We beantwoorden al uw vragen zodat u uw klant kunt bijstaan om de juiste keuze te maken.

Opleiding

Wilt u -of uw klant- meer weten over onze plafonds, het materiaal, het toebehoren en hoe u een LCC-plafond monteert of demonteert? U bent van harte welkom voor een gratis demo of opleiding en een rondleiding in onze productieafdeling. Neem contact op met Annemie Declercq (T +32 3 897 13 04) en zij zoekt samen met u naar een geschikt moment.

March, 2019

Wat is het verband tussen een CL- en een XL-plafond?

November, 2018

Bezoek ons ook dit jaar tijdens de Dag van de Afwerking: dé vakbeurs en het netwerkevenement voor professionals van de volledige afwerkingssector.

October, 2018

Welkom bij LCC-Plafonds op stand 80 van de Dag van de Afwerking!

Nieuw bij LCC

Houtlook en prints

Kies voor een authentieke sfeer met een houtlook of ga voor uitgebreide mogelijkheden met een gepersonaliseerde print.

 

July, 2018

Een gezonde klimatologische omgeving, is meer dan het instellen van de gewenste temperatuur.

Dankzij de deskundige aan- en afvoer van lucht, zorgt u voor de optimale:

- luchtvochtigheid

April, 2018

Samen creëren we de ideale verlichting.

Goede verlichting is een belangrijk aspect in een ruimte. Dat geldt zowel voor kantoren, winkelcentra en horeca als voor grote hallen.

Hoe u licht creëert, heeft een invloed op het totaalplaatje. U heeft diverse mogelijkheden:

March, 2018

LCC-Clip-In Cassettes

Stijlvol & tijdloos

De stalen LCC-Clip-In plafondtegels zijn dé oplossing voor een stijlvolle en tijdloze vormgeving. Montage en demontage is eenvoudig en gebeurt op een verborgen Clip-In structuur. Dit geeft u een effen en strak plafondvlak.