BL-Plafond

Lineair plafond open voegen

Het BL-Plafond bestaat uit lineaire panelen die u plaatst met open voegen. U kunt het installeren over de volledige oppervlakte van het plafond of in eilandvorm. Het BL-gamma omvat 7 paneeltypes verdeeld over 4 modulaties.

 

Algemene informatie

Toepassing

Sectoren: kantoor- en industriebouw, detailhandel, onderwijs, vervoer- en transportsector …

Toepassing: landschapskantoren, modulaire kantoren, vergaderzalen, sanitaire ruimtes, showrooms, winkels, paskamers, klaslokalen, vertrekhallen, aankomsthallen, lounges …

Conceptvrijheid

Dankzij het brede gamma van de BL-Plafondpanelen kunt u met dit type alle kanten op. Voor elke modulatie heeft het BL-Plafond de geschikte oplossing. In eilandvorm is het BL-Plafond ook heel goed geschikt voor renovaties.

Akoestiek

Als de akoestiek in een ruimte belangrijk is, kunt u opteren om geluidsabsorberende dekens te plaatsen tussen de draagprofielen. De geperforeerde variant van de panelen hebben eveneens een sterke akoestische meerwaarde.

Altijd een vlak plafond

De draagprofielen van het BL-Plafond worden met regelbare snelophangers aan het structurele plafond bevestigd. Eventuele oneffenheden worden op die manier weggewerkt met een egaal, vlak plafond als resultaat.

Technische gegevens

  • Modulatie: 50, 100, 150, 200mm
  • Paneeltypes (breedte paneel-breedte voeg): BL 30-20, BL H30-20, BL 80-20, BL 85-15, BL 130-20, BL 180-20
  • Dikte paneel: 0,4-0,6mm, afhankelijk van het type en uitvoering (staal of aluminium)
  • Perforatiegraad: Ø 2mm, doorlaat 16%
  • Microperfo: Ø 1mm, doorlaat 20% uitsluitend voor het type BL H30-20