CL-Plafond

Lineair plafond gesloten voegen

Het CL-Plafond bestaat uit lineaire panelen die op elkaar aansluiten (gesloten voegen). Het CL-Plafond is geschikt voor modulaire en voor niet-modulaire ruimtes, zowel over de volledige ruimte als in eilanduitvoering.

Algemene informatie

Sectoren

Gezondheidszorg, kantoren, industriebouw, onderwijs, overheidsgebouwen, sportaccommodatie, transport sector …

Toepassingen

Auditoria, cafetaria’s, carports, luifels, overkappingen, gangen, kantoren (landschap en modulair), klaslokalen, laboratoria, loketruimtes, operatiezalen, restaurants, sporthallen, sanitaire ruimtes, utiliteitsbouw, vergaderzalen, vertrek- en aankomsthallen, winkels, winkelcentra …

Veelzijdig plafond

Het CL-Plafond is een uitermate veelzijdig plafond en geschikt voor vele toepassingen. Moet uw plafond brandstabiel zijn, dan opteert u voor de stalen uitvoering. Wilt u het buiten plaatsen of in een vochtige omgeving? Kies dan de aluminium variant of staal met DuplexCoat® (CL 75).

Akoestisch comfort

Een goede akoestiek is van groot belang in ruimtes waar verschillende mensen samen zitten en waar de spraakverstaanbaarheid belangrijk is. Bijvoorbeeld in kantoren, klaslokalen, vergaderruimtes, auditoria, sportaccommodaties …

Het CL-Plafond heeft in de geperforeerde uitvoering met ingesealde akoestische isolatie een akoestische waarde van maar liefst 0,90 αW.

Flexibiliteit en esthetiek

Het CL-Plafond is een zeer flexibel plafond. De panelen zijn beschikbaar in zes verschillende breedtes die allen op dezelfde drager passen. De lengte van de panelen (tot 8,50m) past u eenvoudig aan, ook in ruimtes met een onregelmatige vorm. Zo behoudt u een egaal plafondbeeld.

Technische gegevens

  • Modulatie: 75 - 250mm
  • Breedtes panelen: 75, 100, 150, 200, 225, 250mm
  • Geen voeg
  • Hoogte: 50mm
  • Perforatiegraad: Ø 2mm: 16%
  • Keuze uit 'non perfo', 'perfo' en 'full perfo'
  • CL 225 ook verkrijgbaar met NanoPerfo