XL-Plafond

Plafond met brede panelen

Het XL-Plafond bestaat uit brede, lineaire panelen die u installeert over de volledige oppervlakte van het plafond of in eilandvorm.

Algemene informatie

Sectoren

Kantoor- en industriebouw, gezondheidszorg, onderwijs, vervoer- en transportsector …

Toepassing

Landschapskantoren, modulaire kantoren, gangen, vergaderzalen, sanitaire ruimtes, showrooms, winkels, paskamers, (brede) ziekenhuisgangen, operatiezalen, cafetaria’s, laboratoria, klaslokalen, auditoria, kantines, eetzalen, vertrekhallen, aankomsthallen, lounges …

Conceptvrijheid

Met XL-Plafondpanelen heeft u de volledige vrijheid voor het uitwerken van uw concept. Vanaf de ontwerpfase houdt LCC-Plafonds rekening met uw totaaldesign. U vindt voor elke modulatie de geschikte oplossing. Het XL-Plafond geeft uw ruimte een eigentijds karakter, een strak en rustig geheel, volledig afgestemd op het resultaat dat u voor ogen heeft.

Technische gegevens

Uitzonderlijk hoog akoestisch comfort

In de akoestische uitvoering bereikt u met het XL-Plafond uitzonderlijk hoge absorptiewaarden: aW 0,95!

Montagesystemen en technieken

Het XL-Plafond leent zich voor diverse toepassingen, gekoppeld aan de voorziene functionaliteit. U heeft een ruime keuze aan montagesystemen en mogelijkheden voor zelfdragende constructies  of toepassingen op dragers. Bij het XL-Plafond kunt u opteren voor afhangbare panelen (bijv. als u regelmatig bij de achterliggende technieken moet kunnen). Verlichting, sprinklers, rookdetectie etc. worden naadloos ingebouwd.