Particulier

Eenvoudige montage

LCC-plafonds zijn verkrijgbaar bij verschillende distributeurs. Dankzij de eenvoudige montage en demontage van de panelen, kunt u onze systemen zelf installeren. U kunt natuurlijk ook beroep doen op een installateur.

Lange levensduur

De metalen LCC-plafonds hebben een zeer lange levensduur. En, ook heel belangrijk, dankzij de speciale laktechnieken hoeft u het plafond niet te overschilderen. Voor het onderhoud heeft u geen speciale producten nodig, de gangbare schoonmaakmiddelen volstaan. U kunt LCC-plafonds toepassen in uw badkamer, keuken, garage, carport, overdekt terras, bureau … Voor elke ruimte of omgeving vindt u bij LCC-Plafonds de geschikte oplossing.

Bestellen via een distributeur

LCC-Plafonds werkt voor de verkoop aan particulieren samen met distributeurs. Zij geven u graag meer informatie en handige tips over onze plafondsystemen. Raadpleeg hier de lijst van onze distributeurs.

November, 2019

Ontmoet het LCC-team op stand 80 tijdens de Dag van de Afwerking,

Waar? Brussels Kart Expo, stand 80

April, 2018

Goede verlichting is een belangrijk aspect in een ruimte. Dat geldt zowel voor kantoren, winkelcentra en horeca als voor grote hallen.

Hoe u licht creëert, heeft een invloed op het totaalplaatje.

February, 2018

Een BL H30-20 sportplafond is de ideale oplossing voor ruimtes waarin gesport wordt: turnzalen, overdekte speelplaatsen, zwembaden... Voor iedere situatie biedt LCC-Plafonds u een BL-H sportplafond in het geschikte materiaal:

May, 2015

Een optimale lichtreflectie én een uitstekende akoestische absorptie: NanoPerfo® combineert diverse voordelen in één plafondsysteem.