Bouwheer - eigenaar - huurder

Lange levensduur

U bouwt of renoveert een gebouw, bent eigenaar of huurder? Een pand met duurzame materialen is altijd de beste keuze. Als u kiest voor een LCC-plafond bent u zeker van een zeer lange levensduur.

Onderhoudsvriendelijk

Metalen LCC-plafonds onderhoudt u met eenvoudige middelen. U heeft geen speciale onderhoudsproducten of toebehoren nodig. De hoogwaardige polyesterlak heeft een uitstekende hechting zodat u zelfs niet hoeft te overschilderen.  LCC-plafonds gaan gemakkelijk dertig jaar mee.

Akoestiek

Kiest u voor een geperforeerde uitvoering van een metalen plafond, in combinatie met een geluidsabsorberend vlies en/of een akoestische deken, dan verhoogt u de spraakverstaanbaarheid in een ruimte enorm. Dit wordt dan ook vaak toegepast in aula's, scholen en vergaderzalen. Om geluid te dempen, richting gang of aangrenzende ruimtes, kunt u akoestische barrières voorzien. Een aangepaste akoestiek levert een grote bijdrage aan het comfort in een ruimte.

Duurzaamheid

Moet uw gebouw voldoen aan bepaalde duurzaamheidsnormen (BREEAM, EBP …)? Ook dan zijn LCC-plafonds een uitstekende investering. Staal is een duurzaam product. Afhankelijk van het type en de uitvoering biedt een LCC-plafond u bijvoorbeeld een zeer hoge lichtreflectie (minder kunstlicht nodig, dus minder energieverbruik). Maar ook de lange levensduur van een LCC-plafond draagt bij aan een betere score voor de bouwnormen waaraan u wilt voldoen.

Groen productieproces

LCC-Plafonds produceert met eigen groene stroom en onze plafondpanelen worden vervaardigd uit ecologisch verantwoord, duurzaam materiaal dat in zeer hoge mate recyclebaar is. De afstand tussen grondstof en installatie beperken we tot het absolute minimum. Bovendien produceert LCC-Plafonds enkel op maat waardoor er minder afval is.

March, 2019

Wat is het verband tussen een CL- en een XL-plafond?

April, 2018

Samen creëren we de ideale verlichting.

Goede verlichting is een belangrijk aspect in een ruimte. Dat geldt zowel voor kantoren, winkelcentra en horeca als voor grote hallen.

Hoe u licht creëert, heeft een invloed op het totaalplaatje. U heeft diverse mogelijkheden:

March, 2018

LCC-Clip-In Cassettes

Stijlvol & tijdloos

De stalen LCC-Clip-In plafondtegels zijn dé oplossing voor een stijlvolle en tijdloze vormgeving. Montage en demontage is eenvoudig en gebeurt op een verborgen Clip-In structuur. Dit geeft u een effen en strak plafondvlak.

February, 2018

Een BL H30-20 sportplafond is de ideale oplossing voor ruimtes waarin gesport wordt: turnzalen, overdekte speelplaatsen, zwembaden... Voor iedere situatie biedt LCC-Plafonds u een BL-H sportplafond in het geschikte materiaal:

February, 2016

Een goed plafond heeft een positieve invloed op de inrichting van een sportzaal of -hal. In de eerste plaats is het belangrijk om rekening te houden met de balvastheid aangezien dit in grote mate de levensduur van het plafond bepaalt.

October, 2015

Bezoek ons op stand 90 van de Dag van de Afwerking en ontdek hoe 0,8mm een groot verschil kan maken.

Wanneer? Woensdag 28 oktober 2015, 10.00-18.00 uur

Waar? Brussels Kart Expo, stand 90