Distributeur

Verbreding en verdieping van uw productengamma

De metalen plafondsystemen van LCC worden in zeer diverse sectoren toegepast. U vergroot uw doelgroep (afwerkers, installateurs, schrijnwerkers, particulieren …) aanzienlijk met de opname van onze producten in uw gamma.

LCC-Plafonds creëert markt voor u

LCC-Plafonds verzorgt zelf de promotie bij architecten en biedt u de nodige commerciële ondersteuning. Wij zijn aanwezig op beurzen, hebben diverse productfolders, doen commerciële acties … Aangezien LCC-Plafonds enkel op maat produceert, heeft u geen grote stock (ruimte) nodig. Bovendien staat u als distributeur vermeld op onze website.

Belgische fabrikant, snelle levering

Uw klant heeft het materiaal snel nodig? Dat kan. LCC-Plafonds is fabrikant én leverancier. We produceren onze plafonds in Antwerpen, zijn zeer flexibel en kunnen heel snel uw op maat geproduceerde panelen leveren. Zowel op uw firma als op de werf.

Uw klant is onze klant

We helpen u graag om uw klant het juiste advies te verstrekken. Heeft u of hij een vraag over bijvoorbeeld het benodigde aantal panelen, kleuren of afmetingen, neem dan gerust even contact met ons op. We beantwoorden al uw vragen zodat u uw klant kunt bijstaan om de juiste keuze te maken.

Opleiding

Wilt u -of uw klant- meer weten over onze plafonds, het materiaal, het toebehoren en hoe u een LCC-plafond monteert of demonteert? U bent van harte welkom voor een gratis demo of opleiding en een rondleiding in onze productieafdeling. Neem contact op met Annemie Declercq (T +32 3 897 13 04) en zij zoekt samen met u naar een geschikt moment.

November, 2019

Ontmoet het LCC-team tijdens de Dag van de Afwerking,

Waar? Brussels Kart Expo, op stand 80

March, 2019

Wat is het verband tussen een CL- en een XL-plafond?

April, 2018

Samen creëren we de ideale verlichting.

Goede verlichting is een belangrijk aspect in een ruimte. Dat geldt zowel voor kantoren, winkelcentra en horeca als voor grote hallen.

Hoe u licht creëert, heeft een invloed op het totaalplaatje. U heeft diverse mogelijkheden:

March, 2018

LCC-Clip-In Cassettes

Stijlvol & tijdloos

De stalen LCC-Clip-In plafondtegels zijn dé oplossing voor een stijlvolle en tijdloze vormgeving. Montage en demontage is eenvoudig en gebeurt op een verborgen Clip-In structuur. Dit geeft u een effen en strak plafondvlak.

February, 2016

Een goed plafond heeft een positieve invloed op de inrichting van een sportzaal of -hal. In de eerste plaats is het belangrijk om rekening te houden met de balvastheid aangezien dit in grote mate de levensduur van het plafond bepaalt.

October, 2015

Bezoek ons op stand 90 van de Dag van de Afwerking en ontdek hoe 0,8mm een groot verschil kan maken.

Wanneer? Woensdag 28 oktober 2015, 10.00-18.00 uur

Waar? Brussels Kart Expo, stand 90