Installateur

De metalen plafondsystemen van LCC kunt u in zeer diverse sectoren installeren.

Technische ondersteuning

LCC-Plafondsystemen zijn zeer eenvoudig te monteren of demonteren. Voor elk type plafond heeft LCC een gepaste handleiding. Heeft u geen ervaring met metalen plafonds? Dan begeleiden wij u graag op uw werf.

Maatproduct en integratie van technieken

LCC-Plafonds produceert enkel op maat. U heeft dus geen afval of reststukken als uw werf is afgewerkt. Verlichting, verluchting, branddetectie… alle technieken zijn vlot te integreren.

Snelle levering

Wij begrijpen dat u uw materiaal soms heel snel nodig heeft. Omdat LCC-Plafonds de stalen en aluminium lamellen in Antwerpen produceert, zijn we zeer flexibel en kunnen we heel snel reageren als u een dringende bestelling heeft. We leveren op uw bedrijf of op uw werf, aan u de keuze.

Opleiding

Wilt u meer weten over onze plafonds, het materiaal, het toebehoren en hoe u een LCC-plafond monteert of demonteert? U bent van harte welkom voor een gratis demo of opleiding en een rondleiding in onze productieafdeling. Neem hiervoor contact op met Annemie Declercq (T +32 3 897 13 04) en zij zoekt samen met u naar een geschikt moment.

Bestellen via een distributeur?

Raadpleeg hier de lijst van onze distributeurs.

March, 2019

Wat is het verband tussen een CL- en een XL-plafond?

April, 2018

Samen creëren we de ideale verlichting.

Goede verlichting is een belangrijk aspect in een ruimte. Dat geldt zowel voor kantoren, winkelcentra en horeca als voor grote hallen.

Hoe u licht creëert, heeft een invloed op het totaalplaatje. U heeft diverse mogelijkheden:

March, 2018

LCC-Clip-In Cassettes

Stijlvol & tijdloos

De stalen LCC-Clip-In plafondtegels zijn dé oplossing voor een stijlvolle en tijdloze vormgeving. Montage en demontage is eenvoudig en gebeurt op een verborgen Clip-In structuur. Dit geeft u een effen en strak plafondvlak.

February, 2018

Een BL H30-20 sportplafond is de ideale oplossing voor ruimtes waarin gesport wordt: turnzalen, overdekte speelplaatsen, zwembaden... Voor iedere situatie biedt LCC-Plafonds u een BL-H sportplafond in het geschikte materiaal:

February, 2016

Een goed plafond heeft een positieve invloed op de inrichting van een sportzaal of -hal. In de eerste plaats is het belangrijk om rekening te houden met de balvastheid aangezien dit in grote mate de levensduur van het plafond bepaalt.

October, 2015

Bezoek ons op stand 90 van de Dag van de Afwerking en ontdek hoe 0,8mm een groot verschil kan maken.

Wanneer? Woensdag 28 oktober 2015, 10.00-18.00 uur

Waar? Brussels Kart Expo, stand 90