Installateur

De metalen plafondsystemen van LCC kunt u in zeer diverse sectoren installeren.

Technische ondersteuning

LCC-Plafondsystemen zijn zeer eenvoudig te monteren of demonteren. Voor elk type plafond heeft LCC een gepaste handleiding. Heeft u geen ervaring met metalen plafonds? Dan begeleiden wij u graag op uw werf.

Maatproduct en integratie van technieken

LCC-Plafonds produceert enkel op maat. U heeft dus geen afval of reststukken als uw werf is afgewerkt. Verlichting, verluchting, branddetectie… alle technieken zijn vlot te integreren.

Snelle levering

Wij begrijpen dat u uw materiaal soms heel snel nodig heeft. Omdat LCC-Plafonds de stalen en aluminium lamellen in Antwerpen produceert, zijn we zeer flexibel en kunnen we heel snel reageren als u een dringende bestelling heeft. We leveren op uw bedrijf of op uw werf, aan u de keuze.

Opleiding

Wilt u meer weten over onze plafonds, het materiaal, het toebehoren en hoe u een LCC-plafond monteert of demonteert? U bent van harte welkom voor een gratis demo of opleiding en een rondleiding in onze productieafdeling. Neem hiervoor contact op met Annemie Declercq (T +32 3 897 13 04) en zij zoekt samen met u naar een geschikt moment.

Bestellen via een distributeur?

Raadpleeg hier de lijst van onze distributeurs.

November, 2019

Ontmoet het LCC-team tijdens de Dag van de Afwerking,

Waar? Brussels Kart Expo, op stand 80

March, 2019

Wat is het verband tussen een CL- en een XL-plafond?

April, 2018

Samen creëren we de ideale verlichting.

Goede verlichting is een belangrijk aspect in een ruimte. Dat geldt zowel voor kantoren, winkelcentra en horeca als voor grote hallen.

Hoe u licht creëert, heeft een invloed op het totaalplaatje. U heeft diverse mogelijkheden:

March, 2018

LCC-Clip-In Cassettes

Stijlvol & tijdloos

De stalen LCC-Clip-In plafondtegels zijn dé oplossing voor een stijlvolle en tijdloze vormgeving. Montage en demontage is eenvoudig en gebeurt op een verborgen Clip-In structuur. Dit geeft u een effen en strak plafondvlak.

February, 2018

Een BL H30-20 sportplafond is de ideale oplossing voor ruimtes waarin gesport wordt: turnzalen, overdekte speelplaatsen, zwembaden... Voor iedere situatie biedt LCC-Plafonds u een BL-H sportplafond in het geschikte materiaal:

February, 2016

Een goed plafond heeft een positieve invloed op de inrichting van een sportzaal of -hal. In de eerste plaats is het belangrijk om rekening te houden met de balvastheid aangezien dit in grote mate de levensduur van het plafond bepaalt.