Over LCC-Plafonds

De klant eerst

Dat is ons uitgangspunt en dat vertaalt zich onder meer in onze dienstverlening. LCC-Plafonds denkt oplossingsgericht met u mee. Samen bekijken we uw project en we helpen u graag bij het kiezen van de beste oplossing. Ook snelheid van leveren en flexibiliteit in ontwerp vallen voor LCC-Plafonds onder de noemer service-minded.

Vision in ceilings

Bij het ontwerpen van onze plafonds gaan we uit van uw noden en verwachtingen. Wilt u een plafond dat u eenvoudig kunt monteren ? Zoekt u een plafond met een sterke akoestische absorptie? Heeft u een buitenplafond nodig dat alle weersomstandigheden aan kan? Voor al deze specifieke wensen heeft LCC-Plafonds een geschikte oplossing.

Belgisch, duurzaam kwaliteitsproduct

Onze stalen plafondpanelen worden vervaardigd uit ecologisch verantwoord, duurzaam materiaal dat in zeer hoge mate recyclebaar is. De afstand tussen grondstof en installatie beperken we tot het absolute minimum. Bovendien produceert LCC-Plafonds met eigen groene stroom en uitsluitend op maat waardoor we nauwelijks afval produceren.

Familiebedrijf met internationale allure

LCC-Plafonds is de productie- en distributieafdeling van Interalu. Interalu – LCC-Plafonds is een 100% familiebedrijf met geëngageerde medewerkers en een internationale uitstraling. Naast het hoofdkantoor in Antwerpen, heeft de groep vestigingen in Luxemburg, Nederland en Frankrijk.