Particulier

Eenvoudige montage

LCC-plafonds zijn verkrijgbaar bij verschillende distributeurs. Dankzij de eenvoudige montage en demontage van de panelen, kunt u onze systemen zelf installeren. U kunt natuurlijk ook beroep doen op een installateur.

Lange levensduur

De metalen LCC-plafonds hebben een zeer lange levensduur. En, ook heel belangrijk, dankzij de speciale laktechnieken hoeft u het plafond niet te overschilderen. Voor het onderhoud heeft u geen speciale producten nodig, de gangbare schoonmaakmiddelen volstaan. U kunt LCC-plafonds toepassen in uw badkamer, keuken, garage, carport, overdekt terras, bureau … Voor elke ruimte of omgeving vindt u bij LCC-Plafonds de geschikte oplossing.

Bestellen via een distributeur

LCC-Plafonds werkt voor de verkoop aan particulieren samen met distributeurs. Zij geven u graag meer informatie en handige tips over onze plafondsystemen. Raadpleeg hier de lijst van onze distributeurs.

November, 2019

Ontmoet het LCC-team tijdens de Dag van de Afwerking,

Waar? Brussels Kart Expo, op stand 80

March, 2019

Wat is het verband tussen een CL- en een XL-plafond?

April, 2018

Samen creëren we de ideale verlichting.

Goede verlichting is een belangrijk aspect in een ruimte. Dat geldt zowel voor kantoren, winkelcentra en horeca als voor grote hallen.

Hoe u licht creëert, heeft een invloed op het totaalplaatje. U heeft diverse mogelijkheden:

February, 2016

Een goed plafond heeft een positieve invloed op de inrichting van een sportzaal of -hal. In de eerste plaats is het belangrijk om rekening te houden met de balvastheid aangezien dit in grote mate de levensduur van het plafond bepaalt.

October, 2015

Een optimale lichtreflectie én een uitstekende akoestische absorptie: NanoPerfo® combineert diverse voordelen in één plafondsysteem.